61428968

 

Femeia si barbatul, aflati acum in stare de soc, au inceput sa filmeze masina Porsche Carrera GT, de culoare rosie, surprinzand momentul in care aceasta s-a izbit de un copac si a luat foc, relateaza The Mirror.

Inregistrarea poate furniza echipei de anchetatori indicii vitale despre cauzele accidentului in care au murit Paul Walker si prietenul lui, Roger Rodas, care se afla la volan. De altfel, filmul este acum in posesia politistilor.

Paul si Roger se indreptau spre locul in care se desfasura un eveniment caritabil, organizat de Walker, in momentul in care s-a inregistrat accidentul. Ei au murit instantaneu.

Fiind intrebat daca exista vreun martor al accidentului, Jim Torp, care il intalnise pe Walker cu cateva ore inainte, a declarat pentru Santa Clarita Valley Signal: “Un cuplu a vazut tot. Un barbat si sotia lui. Chiar au inregistrat totul. Au crezut ca asista la filmarea unei pelicule. Nu stiau ca in masina erau Paul si Roger. Doar au vazut o masina foarte frumoasa care face accident si apoi explodeaza”.

SURSA: stirileprotv.ro