AD

HOROSCOP

Sfatul zilei de 8 februarie 2019. Se duce totul de râpă pentru o zodie

todayfebruarie 7, 2019

Background
share close
AD
AD

Urmează o zi în care toți nativii sunt sfătuiți să lase orgoliul deoparte și să se bucure mai mult de clipele pe care le petrec alături de cei dragi. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Fii mai maleabil în relația cu persoana iubită. Vorba dulce mult aduce astăzi, iar dacă ții cont de acest sfat, te vei putea bucura de o zi liniștită și chiar și de niște surprize din partea celor dragi. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Dacă ai făcut niște promisiuni, ține-te de ele și rezolvă-le cât mai repede, pentru a te putea odihni. Urmează o săptămână înteresantă pentru tine și trebuie să fii pregătit pentru orice. Numărul norocos al zilei este 2.

GEMENI: Nu da speranțe cuiva dacă nu simți și tu același lucru. Nu te minți pe tine, deoarece ai putea primi reproșuri pe viitor din cauza acestui comportament. Spune lucrurilor pe nume și nu omite nimic. Numărul norocos al zilei este 7.

RAC: Ia-ți inima în dinți și fii mai îndrăzneț. Nu lăsa să treacă oameni și lucruri pe lângă tine, deoarece vei regreta foarte mult anumite lucruri pe care le-ai fi putut face, dar și-a fost teamă. Numărul norocos al zilei este 1.

LEU: Învață să împarți lucrurile și cu ceilalți. Este o lecție care îți va prinde tare bine pe viitor și te va ajuta să înțelegi mai bine că nu ești singur și că alături de cei dragi ești mult mai fericit. Numărul norocos al zilei este 3.

FECIOARĂ: Ascultă-ți sufletul și fă lucruri noi, pe care nu credeai că vei fi în stare să le duci până la capăt. Așa vei învăța că poți face mult mai multe lucruri decât credeai că ai putea face și vei prinde mai mult curaj. Numărul norocos al zilei este 9.

BALANȚĂ: Discuțiile cu o persoană mai în vârstă îți deschid mintea și te ajută să faci niște planuri noi pentru tine și pentru cei dragi. Aveai nevoie de acest imbold care, în sfârșit, a venit. Numărul norocos al zilei este 6.

SCORPION: Ai grijă la discuțiile în care intri fără voia ta, pentru că s-ar putea să afli că ai spus niște lucruri despre niște persoane, deși nu ai vreo treabă cu acele persoane. Numărul norocos al zilei este 5.

SĂGETĂTOR: Nu te grăbi să judeci o persoană până când nu afli și povestea ei. E cea mai bună perioadă pentru a afla niște foarte interesante despre o persoană care ți-a atras atenția. Numărul norocos al zilei este 2.

CAPRICORN: Cine nu are bătrâni să-și cumpere, iar astăzi vei avea un aliat de nădejde din partea cuiva drag și mai în vârstă, care te va ajuta într-o situație care te pune în dificultate. Numărul norocos al zilei este 4.

VĂRSĂTOR: Renunță la ideile preconcepute pe care le ai și acceptă să cunoști oameni noi și să ieși din zona ta de confort. Aceste lucruri îți vor prind foarte bine. Numărul norocos al zilei este 8.

PEȘTI: Fii mai atent la semnalele pe care ți le transmit cei din jur. Printre ei s-ar putea afla o persoană care te place și care ar vrea ca între voi să existe mai mult decât o prietenie. Numărul norocos al zilei este 7.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com