AD

SANATATE

De ce trebuie sa renunti imediat la cartofii prajiti! Uite cum te distrug

todayfebruarie 7, 2019

Background
share close
AD
AD

Multa lume sustine ca sunt buni dar nesanatosi, insa nimeni nu ti-a explicat de ce cartofii prajiti sunt o adevarata bomba cu nitrogen pentru sanatatea ta.

Afla mai jos 10 motive pentru care vei renunta la consumul frecvent de cartofi prajiti.

Nimeni nu spune ca nu ai dreptul sa mananci cate o portie din cand in cand, insa consumul prea des al acestora vine cu riscuri nebanuite.

1. Alimentele prajite pregatesc terenul pentru boala uitarii, Alzheimer. Cartofii prajiti ingroasa arterele si cresc riscul de atacuri cerebrale.

2. Uleiul de rapita folosit pentru cartofii prajiti este modificat genetic in America. Acesta tine celulele in prizoneriat (fara oxigen) si cauzeaza dificultati respiratorii. Poate duce la cancer.

3. Uleiul de porumb folosit pentru cartofii prajiti, este de asemenea periculos. Acesta contine pesticide!

4. Cartofii prajiti, ca majoritatea alimentelor prajite, contin monoglutamat de sodiu, fapt pentru care senzatia de foame se accentueaza la fel ca si riscul de a se forma cancer.

5. Daca asezonezi cartofii prajiti cu carne din supermarketuri, afla ca acele carnuri contin antibiotice si sunt imbibate cu hormoni care iti vor dauneaza sanatatii.

6. Prajelile cauzeaza probleme pentru incheieturi, din cauza inflamatiilor produse.

7. Cartofii prajiti absorba uleiul de rapita si il transforma in zahar, in stomac.

8. Alimentele prajite nu se descompun in corpul tau asa cum se intampla cu alimentele cat mai naturale, cat mai neprocesate. Resturile toxice raman in ficat, intestine, prostata si colon pentru mai mult timp, sau chiar pentru totdeauna.

9. A consuma cartofi prajiti inseamna a bea ulei cu halba, intrucat uleiul este absorbit in totalitate de cartofi, pierzandu-si valorile nutritionale.

10. Zaharul transformat din ulei de rapita in organism te va face sa nu te saturi si sa vrei sa mananci si mai mult. Astfel creste riscul obezitatii si formarea bolilor cardiovasculare, informeaza secretenaturiste.ro.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com