AD

HOROSCOP

Horoscop august 2018 Taur

todayaugust 7, 2018

Background
share close
AD
AD

Nativii zodiei Taur încep luna cu dreptul. A venit momentul pentru ei să schimbe tot ce nu merge în viața lor și să facă pași mari pentru a fi fericiți.

Taurii care nu au un cuplu se axează pe viața profesională și dau tot ce au mai bun pentru a reuși la serviciu. Vor încerca întreaga lună să se implice în proiecte noi, vor sta peste program și le vor atrage atenția șefilor. Este o perioadă extrem de bună și pentru cei care își doresc un loc de muncă noi. În luna august, curg ofertele, așa că nativii zodiei au ocazia de a alege ceea ce le place.

În luna august, nativii Taur reușesc să își schimbe starea de spirit în bine tocmai pentru că le place foarte mult lucrul pe care îl fac și își pot arăta personalitatea în fiecare proiect în care se implică. În cazul în care unii colegi nu văd cu ochi buni aceste schimbări, se rocomandă multă răbdare și diplomație pentru a nu degenera lucrurile.

Zodia august aduce schimbări ale bugetului pentru unii Tauri. Pot exista măriri de salariu, însă tentațiile sunt destul de mari. Nu vă aruncați să cumpărați lucruri prea scumpe numai pentru că aveți acum bani. Tot ce vine se poate duce la fel de repede.

Nativii zodiei Taur, tentați să aibă o aventură
În viața de familie, Taurii trec prin schimbări. Dacă la începutul luni sunt mai reținuți și serviciul le ocupă tot timpul, după data de 22 august, când Soarele le traversează casa iubirii, Taurii ies mai mult în oraș. Sunt dornici să cunoască o persoană specială și scot la iveală cele mai bune calități ale lor.

Vor fi mai romantici ca de obicei, iar persoanele cu care se întâlnesc vor fi atrași, în primul rând, de latura practică a nativilor Taur. Mare atenție la infidelități, pentru că cei care sunt într-o relație sau căsătoriți vor fi atrași și de acest aspect și riscă să își distrugă relația din cauza unei aventuri.

Cât despre sănătate, oboseala își va spune cuvântul în luna august și se recomandă mai multă odihnă.

sursa: teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com