AD

HOROSCOP

Iată 15 adevăruri despre zodia Taur

todayiulie 10, 2018 3

Background
share close
AD
AD

Taurii sunt unul dintre cele mai încăpățânate semne ale zodiacului, însă iubesc cu patimă. Sunt loiali, le place să acorde atenție persoanei iubite și sunt foarte direcți atunci când au ceva de zis.

Zodia Taur este o zodie complexă. Persoanele născute sub acest semn se enervează destul de repede și se calmează greu, dar pot avea toleranță mare față de persoanele la care țin cu adevărat.

Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Familia reprezintă totul pentru ei.

Taurii spun Te iubesc din tot sufletul și atunci când vei auzi aceste cuvinte de la ei, înseamnă că este adevărat.

Nu prea e bine să superi un Taur pentru că sunt foarte răzbunători

Somnul este important pentru ei, așa că nu îi deranja în timp ce dorm

Taurul nu suportă zgomotul, cu excepția muzicii.

Nativul Taur este foarte loial, chiar dacă persoana pe care o iubește îl rănește.

Este destul de greu să schimbi părerea unui Taur, mai ales când este ferm convins că are dreptate.

Taurii își pot crea propriul univers pe care nimeni nu îl poate înțelege.

Taurilor le place să răsfețe persoana iubită, însă nu cu bani, ci cu gesturi mici.

Un nativ Taur te va asculta, dar niciodată să nu te aștepți să îți dea dreptate.

Niciodată să nu spui unui Taur ce să facă sau nu, pentru că o vor face dinadins pentru a te scoate din sărite.

Este cel mai încăpățânat semn zodiacal.

Taurii nu vorbesc pe la spate, ci spun totul în față atunci când au ceva de zis

Sunt greu de calmat odată enervați.

Taurii își pot schimba starea foarte rapid și adesea se izolează de oameni.

 

4 zodii care întotdeauna îi rănesc pe cei din jur. Astrologii iti recomanda sa stai departe de ei

Sunt zodii care se împrietenesc ușor cu toată lumea și își oferă cu multă generozitate afecțiunea, prețuirea și sprijinul. Dar sunt și zodii care îi rănesc pe cei din jur pentru că sunt prea egoiste, prea superficiale sau prea agresive. Citește ce spune zodiacul și vezi dacă are dreptate.

Fecioara

Nativii acestei zodii sunt atenți la oamenii din jur, dar mai ales atenți la defectele lor pe care le descoperă imediat și le exploatează la maximum.

Când îți e lumea mai dragă, Fecioara îți va reproșa o decizie greșită sau o greșeală din cauza căreia ea a avut de suferit, chiar dacă la vremea respectivă a înțeles de ce ai acționat astfel. Nimeni nu este suficient de bun pentru nativii din Fecioară care întotdeauna îi rănesc pe cei din jur.

Leu

Se știe cât sunt de ambițioși Leii și se știe că au mari pretenții și de la ceilalți. Ei au impresia că sunt cei mai buni, că iau cele mai bune decizii și că toți ceilalți trebuie să îi urmeze.

Cu o asemenea atitudine, este imposibil să nu îi rănească pe cei din jur, pentru că se comportă ca niște șefi duri, exigenți și opaci.

Rac

Racii sunt atât de posesivi, egoiști și materialiști că este imposibil să nu fie în lista cu zodiile care îi rănesc pe cei din jur. Comportamentul lor egocentric te face să îți dai seama imediat că nu se gândesc decât la ei înșiși și, cel mult, la proprii copii.

Ceilalți reprezintă doar un mijloc prin care ajung mai repede la ceea ce vor.

Până și cu rudele sau cu partenerul de viață Racii sunt profitori și acaparatori.

Berbec

Nativii Berbeci nici nu se gândesc că pot răni pe cineva, nici nu le trece prin cap că ar putea suferi cineva din cauza vorbelor sau a deciziilor pe care le iau pentru că, sincer, ei oricum nu prea se gândesc la ceilalți.

Ei se gândesc doar cum să obțină ceea ce vor și ceea ce au nevoie, indiferent că alții rămân în urmă supărați, jigniți sau răniți.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com