AD

HOROSCOP

Cât de rea e o femeie, în funcţie de zodie

todaydecembrie 14, 2017 3

Background
share close
AD
AD

2 zodii de femei foarte rele

Femeia berbec
E încăpăţânată şi impulsivă şi, tocmai de aceea, se poate transforma într-o persoană foarte rea. Ai grijă ce spui sau ce faci în preajma ei, pentru că nu suportă să fie contrazisă prea mult.

Femeia scorpion
Dacă vrei să vezi cum reacţionează o femeie rea într-o dispută, încearcă s-o provoci pe ea. E adepta călcatului pe cadavre, atunci când vine vorba de răzbunare şi este, probabil, una dintre cele mai rele femei din zodiac.
Cât de rele sunt celelalte femei din zodiac

sursa:libertatea.ro


10 lucruri incredibile care s-ar întâmpla dacă Pământul s-ar opri

Oamenii au fost întotdeauna fascinați de ceea ce s-ar înampla cu Pământul și cu noi dacă s-ar întâmpla ceva dezastruos. Și acesta este motivul pentru care Hollywood face atât de multe filme despre sfârșitul lumii.

Toate obiectele ar zbura spre est cu viteza mare.

Nu observăm viteza imensă la care Pământul se rotește. Dar dacă s-ar opri, spune Sten Odenwald de la NASA, totul de pe suprafața sa ar fi rupt de la sol și ar zbura spre est cu viteză. La ecuator, viteza ar fi cea mai mare (aproximativ 1.000 mph), in timp ce mai aproape de poli ar ajunge la 800 mph.

S-ar forma valuri imense.

Puterea impulsului ar face ca apa din mări și oceane să se deplaseze pentru a forma tsunamiuri extrem de puternice care ar merge spre est și ar curăța orașele de coastă de pe fața Pământului.

Vânt puternic.

Atmosfera ar continua să se deplaseze și ritmul ei ar face să se rotească în jurul planetei – probabil de mai multe ori. Viteza fluxului de aer de pornire ar fi enormă: mai mult de 1100 mph. Este posibil ca Pământul să piardă o parte din atmosfera sa în acest timp.

citeste continuarea pe pagina2>>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com